QforIT

Interfaces as a service

We Solve

Eerlijk is eerlijk, QforIT is geen Google, Apple of Tesla. Maar als het om systeemintegratie en business intelligence gaat, kunnen die bedrijven nog wat van ons leren, al zeggen we het zelf… We weten inmiddels écht waar we de mosterd halen en beschikken over zeer veel praktijkervaring. Die hebben we eerst, vanaf 1997, opgedaan als nijvere zelfstandigen. Daarna, in 2007, werden we een heuse, serieuze onderneming. Sindsdien zijn we langzaam maar zeker geëvolueerd tot dat, wat we wilden zijn én graag willen blijven: een efficiënte, ondernemende teamgenoot voor opdrachtgevers met ambities. Voor hen, en voor jouw organisatie, regelen en leveren we alles wat er nodig is: van een enkele consultant op afroep, tot een compleet projectteam ter plekke. Kortom, we hebben alle disciplines, ervaring en expertise om grote en kleine projecten van A tot Z uit te voeren en te beheren.

Wat maakt ons nu eigenlijk zo anders?
Volgens onze klanten zijn we behoorlijk goed in het integreren van systemen en het ontsluiten, transformeren en stroomlijnen van data voor rapportages en analyses. Uiteraard brengen we daar niets tegenin… Maar we willen ook een nuance aanbrengen: onze kracht ligt wat ons betreft toch vooral in het slim ontwikkelen en implementeren van solide, goed onderhoudbare en eenvoudig uitbreidbare interfaces mét bijpassende, eersteklas front-end oplossingen. Dat is inmiddels ons handelsmerk, en het is bovendien de reden dat we ‘de markt’ als enige een speciale, aanvullende dienstverlening bieden: Interfaces as a service.

Interfaces voor een aantrekkelijke, vaste prijs
Waarom zou je een compleet nieuwe, relatief dure oplossing laten ontwikkelen als er een uitstekend alternatief is, dat minder kost en sneller kan worden ingezet? Dat is het uitgangspunt voor onze slimme dienstverlening Interfaces as a service. Hiervoor maken we – waar dat kan – gebruik van goed werkende, eerder door ons ontwikkelde interfaces die we configureren en ‘omkatten’ tot de gewenste oplossing. Dit doen we in eigen huis, tegen een vaste prijs en volgens een overzichtelijke tarievenlijst. Met Interfaces as a service (en met QforIT…) krijg je als opdrachtgever dus waar voor je geld, zonder vervelende verrassingen achteraf…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.